Zomer Challenge

Altijd al een keer kennis willen maken met de tennissport maar nog niet zeker of je lid wil worden van onze vereniging? Kom het uitproberen! 

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen wij jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge van T.V. Fidote!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je vier maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt!

Als afsluiting van de Zomer Challenge kun je deelnemen aan ons welbekende Dorpentoernooi.  

  • Maanden: juni - juli - augustus - september
  • Geen inschrijvingskosten
  • Meld je aan door je gegevens hier achter te laten, door te klikken op de knop 'lid worden?' rechtsbovenin doe je dat gemakkelijk & snel!
  • Geef even door dat je aanmelding geldt voor de Zomer Challenge door een mailtje te sturen aan: [email protected] 
  • Wanneer je al eens eerder lid bent geweest van Fidote, is enkel een mailtje al voldoende om je aan te melden! 
  • Heb je geen racket tot je beschikking? Dan hebben wij de oplossing! Het is mogelijk om een racket van ons te lenen. Neem hiervoor even contact op door een mailtje te sturen naar [email protected] 
  • Kosten: €50,-

Doe jij ook mee? Wij dagen je uit om voor vier maanden te komen tennissen bij onze mooie vereniging en natuurlijk als afsluiter deel te nemen aan ons Dorpentoernooi!  

!ACTIE! 
Wanneer je na de zomer challenge besluit lid te worden van Fidote, betaal je direct je lidmaatschap voor 2025 en tennis je t/m december 2024 GRATIS!

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem even telefonisch contact op met Evie van Woensel (0654274691).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54274691

Sportpark de Klep

Sportparklaan 2
5091 EM Middelbeers

KVK-nummer

40258564