Lid worden van Fidote?

Lid worden van tennisvereniging Fidote

Leuk dat u lid wilt worden van tennisvereniging Fidote! 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt automatisch verlengd. Mocht u meer informatie willen omtrent de kosten van het lidmaatschap verwijzen wij u graag door naar de contributie pagina.

Vanaf 18 jaar is het verplicht dat je kantinediensten draait. Hoe deze diensten precies werken zullen de gastvrouwen uitleggen tijdens de inforamtieavond. Meer informatie vind je ook op deze pagina

U kunt lid worden door rechtsbovenin op deze website op de knop: Lid worden? te drukken en uw gegevens achter te laten. U krijgt dan vanzelf een bevestigingsmail van de ledenadministrateur. 

Mochten er verder nog vragen zijn omtrent het lidmaatschap kunt u contact met Bart le Mair via telefoon: 06 11313673 of [email protected].

 

We willen graag dat u zich direct thuis voelt bij onze vereniging! 

Wij streven naar een fijne omgeving voor iedereen. Om bij een nieuwe vereniging te gaan sporten kan overweldigend zijn. Daarom helpen we daarin graag een handje en nodigen onze gastvrouwen u uit voor een informatie bijeenkomst met een rondleiding over ons sportpark. Hiervoor wordt u uitgenodigd via de mail!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54274691

Sportpark de Klep

Sportparklaan 2
5091 EM Middelbeers

KVK-nummer

40258564