Lidmaatschap beëindigen?

Lidmaatschap beëindigen

Wat spijtig dat u uw lidmaatschap wilt beëindigen! 

U kunt uw lidmaatschap opzeggen tot 1 december. Het lidmaatschap beëindigen door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie, e-mail. Wij stellen het hierbij erg op prijs als u een reden geeft van opzegging.

Indien wij uw opzegging correct in ontvangst hebben genomen krijgt u van ons hierover een bevestiging per e-mail. Let op: indien u deze bevestiging niet ontvangt dient u zelf opnieuw contact op te nemen met de ledenadministratie doormiddel van het bovenstaande e-mailadres.  

Status wijzigen

Het is mogelijk om uw status te wijzigen naar rustend lid. Voor een wijziging van het lidmaatschap geldt het zelfde als voor het opzeggen van het lidmaatschap. Hiervan dienen wij voor 1 december een e-mail te ontvangen. 

Rustend lid betekent dat je wel lid bent/blijft van onze vereniging maar niet actief tennist en dus geen lid bent van de KNLTB. Je ontvangt communicatie van de vereniging en bent betrokken bij de club, je hebt zeggenschap tijdens de ledenvergadering, je mag deelnemen aan alle festiviteiten van de vereniging, maar je hebt geen toegang tot de banen om te tennissen. De kosten van een rustend lidmaatschap zijn 20 euro per jaar. 

 

Wijzigingen en opzeggingen die zijn ontvangen na 1 december worden niet meer in behandeling genomen voor het eerst volgende lidmaatschap jaar. Wij hanteren deze termijn omdat wij jaarlijks bij de KNLTB een opgaaf moeten doen van onze leden en hiervoor een afdracht moet betalen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54274691

Sportpark de Klep

Sportparklaan 2
5091 EM Middelbeers

KVK-nummer

40258564