Nieuwe coronamaatregelen

15 oktober 2020


Beste leden,

 

Helaas zijn de maatregelen rondom het Coronavirus weer opnieuw aangescherpt. Het Bestuur van Fidote hanteert de nieuwe richtlijnen van de KNLTB.

Wat betekent dit voor ons? Het volgende is van toepassing:

Er is besloten de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren. Teamcaptains zijn op de hoogte gebracht. Georganiseerde wedstrijden voor groepen volwassenen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. Dus geen open toernooien, interne competitie en/of laddercompetitie.

Onze geplande Interne Competitie wordt dus uitgesteld tot nader order.

Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen. Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten.

Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op. Reservingen / afhangen is zoals voorheen mogelijk voor 1 uur. Als er gedubbeld wordt is het de bedoeling dat 4 personen afhangen (en niet 2 x 2 personen voor 1 uur = 2 uur !!, wat afgelopen periode geconstateerd is). Hiermee is tevens de registratie geregeld. 

De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).

Naast de sportkantine zijn ook douches en kleedkamers gesloten. De toilet bij het afhangbord is nog wel te gebruiken.

Publiek is niet toegestaan.

Dubbelen bij tennis kan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand, en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS. Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan.

Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens de experts van de KNLTB gering.

Meer informatie vind je op op www.knltb.nl en https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons benaderen via [email protected]

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 514 2309

Sportpark de Klep

Sportparklaan 2
5091 EM Middelbeers