Afscheid trainer

15 juli 2020


Beste Leden,

 

Gelukkig komen er steeds meer versoepelingen. De trainingen die weer opgestart zijn, vrij tennissen is weer mogelijk, de kantine mag weer open en er mogen weer toernooien georganiseerd worden. Alles nog wel onder de benodigde maatregelen, maar het gaat zeker de goede kant op!

 

De Jager Tennis is zich als tennisorganisatie weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

 

TRAINERSTEAM

In goed overleg hebben we besloten dat Daan stopt als trainer bij De Jager Tennis. Daan gaat een nieuwe uitdaging aan en gaat projecten opzetten voor een BSO in de buurt van Utrecht. Daan blijft werkzaam t/m 31 juli, aankomende week zal hij zijn laatste lessen verzorgen. Uiteraard zullen de overige trainingen worden overgenomen. Wij wensen Daan een hele mooie toekomst toe en veel geluk met zijn gezin. Daan wil graag een persoonlijk woordje aan jullie richten:

Hallo Tennissers,   Het afgelopen jaar is voor mij erg leuk en mooi geweest op jullie vereniging! Maar ik heb een nieuwe uitdaging waar ik in September ga beginnen. Dus ik ga jullie en De Jager Tennis verlaten. Bedankt voor de samenwerking Remi en collega’s. En iedereen bedankt voor de inzet en ik hoop dat jullie nog veel jaren blijven tennissen! Tennisgroet Daan 🎾  

Momenteel zijn we druk bezig om een goede trainer te vinden die invulling gaat geven aan het trainersteam. De gesprekken zijn in volle gang, zodra er meer duidelijkheid is over wie de nieuwe trainer gaat worden zal dit worden gecommuniceerd.

We houden jullie op de hoogte.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 514 2309

Sportpark de Klep

Sportparklaan 2
5091 EM Middelbeers